zeilen op het ijsselmeer, zeilen op een lemsteraak, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuildingzeilen op het ijsselmeer, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuilding
Compleet verzorgde dagtochten op luxe platbodemjacht.
Zet ook eens een zeiltje bij met uw  relaties of managementteam  en vaar wel bij een frisse wind.
 
 
direct contact

home

over ons

arrangementen

catering

prijslijst

beschikbaarheid

boekingsformulier en algemene voorwaarden

uitrusting

vaargebied

plattegrond

contact en info

foto galerie

stichting de Oppepper

IJsselmeerbegrafenis

links en sponsors

meer zeilen

FLATBOTTOMSAILING FROM VOLENDAM    PLATTBODENSEGELN AUS VOLENDAM
        DE VRIES BUSINESS CHARTERS

 

 

            De Vries Business Charters is een jonge zelfstandige onderneming, welke compleet verzorgde dagtochten op traditionele zeilschepen op de markt brengt, voor met name zakelijke klanten. Voor één totaalbedrag, zonder separate verrekenprijzen, wordt al een compleet all-inclusive basis-arrangement geboden. Wij bieden dan een exclusieve dag voor een voor onze klant bereikbare groepsgrootte van maximaal 12 passagiers. Indien u voornemens bent met meer mensen te komen, neem dan vooraf even contact op.

            Doordat wij onafhankelijk zijn van standaard arrangementen van boekingskantoren, zijn wij in staat, buiten onze al zo complete arrangementen-aanbod, heel flexibel op de individuele wensen van onze klanten in te gaan. Vraag er dan ook naar indien u uw wensen niet op onze website kunt vinden.

               De Vries Business Charters

            De Vries Business Charters houdt zich full-time bezig met haar product, wat is af te lezen in de professionaliteit waarmee het geboden product geleverd wordt. In tegenstelling tot een aantal particuliere jachten, welke op diverse wijzen een soortgelijk product op de markt aanbieden, voldoet het schip en haar bemanning aan de door diverse (overheids-) instellingen gestelde eisen ten aanzien van veiligheid, opleiding, uitrusting en verzekeringen. U zult dan ook altijd tenminste 2 bemanningsleden aan boord aantreffen. Dat biedt wel een zekere geruststelling.

            De Vries Business Charters is lid van de BBZ, de (branche)vereniging voor de beroeps-chartervaart, zie ook de hyperlink op onze homepage.

 

De Vries Business Charters, Aletta Jacobslaan 60, 1442 AH PURMEREND, telefoon 0651 – 12.40.91, e-mail info@dvbc.nl

 
 
(terug) naar homepage