zeilen op het ijsselmeer, zeilen op een lemsteraak, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuilding SAIL Amsterdam 2010, zeilen op het ijsselmeer, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuilding
Compleet verzorgde dagtochten op luxe platbodemjacht.
Zet ook eens een zeiltje bij met uw  relaties of managementteam  en vaar wel bij een frisse wind.
 
 
direct contact

home

over ons

arrangementen

catering

prijslijst

beschikbaarheid

boekingsformulier en algemene voorwaarden

uitrusting

vaargebied

plattegrond

contact en info

foto galerie

stichting de Oppepper

IJsselmeerbegrafenis

links en sponsors

meer zeilen

FLATBOTTOMSAILING FROM VOLENDAM    PLATTBODENSEGELN AUS VOLENDAM
        SAIL AMSTERDAM

 

            Eens per 5 jaar vindt het nautisch spektakel Sail weer plaats te Amsterdam. Talloze windjammers, klippers, brigantijnen en nog veel meer tall-ships strijken neer aan de kades van het binnen-IJ te Amsterdam en De Vries Business Charters biedt u de mogelijkheid dit evenement vanaf het water te beleven.

            Als officieel deelnemer hebben wij volledig toegang tot alle bij Sail Amsterdam behorende en afgeschermde wateren en kunnen dan ook uitsluitend complete all-inclusive arrangementen leveren. De hieronder genoemde arrangementen zijn dan ook inclusief transfer van gereserveerde parkeerplaats naar de ontvangstterminal nabij de ligplaats van de Isalania en vice versa, luxe catering (samengesteld door topkoks) inclusief drankjes en afdrachten aan de organisatie voor huur wateren, kades, parkeergelegenheid en tall-ships.

            De lemsteraken bieden de meest luxe arrangementen van de officiële deelnemers !!

             De bij de arrangementen genoemde prijzen zijn voor exclusieve all-inclusive scheepshuur tot maximaal 12 passagiers. Mocht u met meer passagiers wensen te komen, dan hebben wij de samenwerkingsmogelijkheid met nog 4 andere lemsteraken voor elk 12 passagiers. Voor nadere informatie en/of boekingen kunt u met ons in contact treden.                                                                                        

 SAIL Amsterdam                

SAIL In:                                    

            Een halfuur voor afvaart worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Aldaar zijn gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 09:00 uur gaan de trossen los en zet de Isalania koers richting IJmuiden. Rond 10:00 uur begint de SAIL In. Vanuit de sluizen van IJmuiden varen de Tall Ships richting Amsterdam begeleidt door een armada van schepen. De Isalania vaart met het gezelschap mee in de fantastische “Sail In Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. In de loop van de middag zet de Isalania weer koers richting haven en rond 15:30 uur meert de Isalania af aan de kade in het Westelijk havengebied. Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.

     Sail Amsterdam                                                       

Middagarrangement:       

            Rond 11:30 uur worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Aldaar zijn gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 12:00 uur gaan de trossen los en zet de Isalania koers richting IJhaven. De IJhaven is met een overweldigende hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL Amsterdam 2010. U bent, varend langs de Tall Ships, de schitterende traditionele schepen en het varend erfgoed, deelgenoot van Europa’s grootste nautische festijn. Nieuw in deze editie van SAIL is het wedstrijdzeilen wat ’s middags plaatsvindt op het IJ.  Op zondagmiddag wordt  traditiegetrouw de Vlootschouw met enkele honderden schepen van het Varend Erfgoed  afgenomen. De Isalania gaat één van deze unieke schouwspelen samen met haar gasten vanaf het water bekijken. Aan het eind van de middag zet de Isalania weer koers richting haven en rond 17:00 uur meert de Isalania af aan de kade in het Westelijk havengebied.  Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.

SAIL Amsterdam

Avondarrangement:        

            Rond 18:30 uur worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Aldaar zijn gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Wanneer het gezelschap compleet is, zal er worden ingescheept. Omstreeks 19:00 uur gaan de trossen los en zet de Isalania koers richting IJhaven. De IJhaven is met een overweldigende hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL Amsterdam 2010. U bent, varend langs de Tall Ships, de schitterende traditionele schepen en het varend erfgoed, deelgenoot van Europa’s grootste nautische festijn. De avond wordt afgesloten met een grootse vuurwerkshow. Vanaf het dek van de Isalania hebben de gasten een ongelooflijk mooi uitzicht op dit spektakel. Aan het eind van de avond zet het schip weer koers richting haven en rond 24:00 uur meert de Isalania af aan de kade in het Westelijk havengebied.  Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.

                            SAIL Amsterdam

SAIL Out:                            

            Een halfuur voor afvaart worden de gasten verwacht in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Aldaar zijn gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar. Het gezelschap verzamelt in een van onze speciale ontvangstterminals. Pas wanneer het gezelschap compleet is zal er worden ingescheept. Omstreeks 09:00 uur gaan de trossen los en zet de Isalania koers richting de havens van Amsterdam. Rond 10:00 uur begint de SAIL Out. Vanuit de IJhaven van Amsterdam varen de Tall Ships richting IJmuiden begeleidt door een armada van schepen. De Isalania vaart met het gezelschap mee in de fantastische “Sail Out Parade”. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. In de loop van de middag zet de Isalania weer koers richting haven en rond 14:30 uur meert de Isalania af aan de kade in het Westelijk havengebied. Dit arrangement is geheel inclusief catering. Tevens is een drankenarrangement (Hollandse bar) inbegrepen.

 

N.B.: De tijden, vermeld in bovenstaande omschrijving, zijn indicatief. Twee maanden voor SAIL maakt het Nautisch Evenementen Bureau een definitief schema voor aankomst-, ontvangst- en afvaarttijden. Ook de indeling van de parades wordt twee maanden voor SAIL bekendgemaakt. De Vries Business Charters zal u, indien u geboekt heeft, op de hoogte houden van wijzigingen en de laatste stand van zaken.

 
                                                                                                                         Officieel deelnemer
 

De Vries Business Charters, Aletta Jacobslaan 60, 1442 AH PURMEREND, telefoon  0651 – 12.40.91, e-mail info@dvbc.nl

 
 
(terug) naar homepage